Persoonlijk

De gesprekken die gevoerd worden kunnen op individuele basis plaatsvinden bij mij thuis in Heemstede. Over het algemeen is een uur de juiste tijdsduur om tot een verheldering te komen met een uitloop tot anderhalf uur. Je kunt als je dat wenst altijd een vervolgafspraak maken.

Telefoon

Mocht de afstand of reiskosten een probleem zijn, dan kan je mij ook telefonisch bereiken op een vast telefoonnummer. Het telefoonnummer geef ik door nadat we een afspraak hebben gemaakt via e-mail. Ik stuur een factuur na ons gesprek van de gemaakte belminuten. Gesprekken via de vaste telefoonlijn gaan vanaf 15 minuten.

Groepsessie

Eens per maand organiseer ik gesprekken in groepsverband. In alle openheid zijn alle vragen bespreekbaar. Ik houd de groep graag klein zodat er alle ruimte is voor iedereen. In de dynamiek van een groep vindt veel herkenbaarheid plaats wat vaak veel ruimte en opluchting geeft. Een groep bestaat uit minimaal 4 tot maximaal 8 personen. De gesprekken vinden bij mij thuis plaats. Voor koffie en thee wordt natuurlijk gezorgd.